Kontakt Skyscanner

Have a comment or question?
Just fill out the form below and we'll be in touch as soon as possible.
COVID-19 Opdatering (coronavirus)
Leder du efter oplysninger om en tilbagebetaling hos din rejseudbyder? Vi har desværre ikke adgang til dem, så du bliver nødt til at kontakte din rejseudbyder direkte. På grund af stigningen i anmodninger om tilbagebetalinger på nuværende tidspunkt skal du være opmærksom på, at behandlingstiden for tilbagebetalinger kan være længere end normalt. Denne artikel kan være en hjælp, når du skal finde kontaktoplysningerne til din rejseudbyder: Hvem skal jeg tale med, vedrørende min booking?

Angiv navnet på den rejseudbyder (flyselskab eller rejsebureau), som din forespørgsel vedrører, hvis det er relevant.

Tilføj fil eller slip filer her
    Vi vil meget gerne høre hvad du synes om Skyscanner! Husk, at Skyscanner er en rejsesøgemaskine - specifikke spørgsmål om din booking skal rettes til den rejseudbyder du bookede med, eller har til hensigt at booke med.
    Vi vil meget gerne høre dine ideer til, hvordan vi kan forbedre Skyscanner! Kontakt os venligst her, og vi vil vende tilbage til dig snarest.
    Ups! Vi er rigtigt kede af, at du er stødt på problemer, under din brug af Skyscanner. Send os venligst så mange oplysninger om problemet som muligt, og vedhæft skærmbilleder, hvis du kan - vi vil se på det.
    Vi gør alt vi kan, for at vise nøjagtige priser, men vi ved, at det nogle gange går galt. Inkluder venligst så mange oplysninger om din søgning som muligt (links og skærmbilleder er altid nyttige). Tak for din hjælp.
    Vi forsøger at medtage så mange muligheder som muligt på Skyscanner, men hvis du mener, vi mangler noget, vil vi meget gerne høre fra dig! Indsend venligst alle de relevante oplysninger: flyselskab, lufthavne og specifikke datoer. Husk, at nogle flyselskaber kun flyver med en bestemt rute på visse dage i løbet af ugen.
    Hvis du ønsker, at din virksomhed bliver en partner eller du ønsker at samarbejde med Skyscanner, vil vi meget gerne høre fra dig her! Hvis du har en generel forespørgsel eller et kundeservice-problem, skal du vælge "Feedback", og vi vil vende tilbage til dig ASAP.
    Vi vil meget gerne høre fra dig her, hvis du er interesseret i annonceringsmuligheder med Skyscanner! Hvis du har en generel forespørgsel eller et kundeservice-problem, skal du vælge "Feedback", og vi vil vende tilbage til dig ASAP.
    Vi vil meget gerne høre fra dig her, hvis du er interesseret i de markedsføringsmuligheder vi kan tilbyde hos Skyscanner! Hvis du har en generel forespørgsel eller et kundeservice-problem, skal du vælge "Feedback", og vi vil vende tilbage til dig ASAP.
    Vi har ikke adgang til dine booking-oplysninger, og du skal normalt tale direkte med rejseudbyderen. Tjek din indboks for at se, om der er kommet en e-mail med booking-bekræftelsen, eller din kreditkort betalingsoversigt for at få udbyderens navn.
    Vi vil meget gerne høre hvad du synes om Skyscanner! Husk, at Skyscanner er en rejsesøgemaskine - specifikke spørgsmål om din booking skal rettes til den rejseudbyder du bookede med, eller har til hensigt at booke med.